Vodništvo Trekingi

Triglavski narodni park

Triglavski narodni park (TNP) je edini nacionalni park v Sloveniji. Pokriva neverjetnih 83.807ha. Najvišji vrh parka, kot tudi Slovenije je Triglav s svojimi 2864m n.m., najniža točka pa reka Tolminka s svojimi 180m n.m.

Prikaži več  

Dinara ali Sinjal - Super ferata Dinaridi

Gora Dinara v Dinarskem gorstvu. Vzhodno od Knina. Na meji med Hrvaško in BiH. Povprek, čez celoten masiv teče super ferata, dolžine 1700m, sestavljena iz dveh ferat, "Devet tornjeva" in "Vijetar s Dinare", dobro opremljena, izjemno atraktivna. Ocena C/D!!! 1000m višinske razlike in 1700m dolžine!

Primerno za zelo dobro fizično pripravljene gornike!

Poletni in pomladni termini še nekaj prostih mest!

Prikaži več  

TREKING - SEXTENSKI DOLOMITI

V petih dneh bomo naredili enega najbolj atraktivnih trekingov v Sextenskih Dolomitih. Dobesedno objeli jih bomo. Vsak dan se bomo spopadli z eno ali dvema feratama (zavarovana pot) v znamenitih dolomitskih stenah. 

Prikaži več  

TREKING okoli Mont Blanca

REZERVACIJE za 2023 so že odprte!

Veličasten treking, zagotovo najprestižnejši v osrčju Alp, ki se lahko primerja s trekingi v Himalaji! Na naši poti "od koče do koče" (Hut to hut) na višini med 2000 in 3000m.n.m. v 6 do 11 dneh obkrožimo enega najznamenitejših gorskih masivov v Evropi Mont Blanc! Pot poteka v treh državah Franciji, Italiji in Švici!

Prikaži več  

TREKING Gosiakundska jezera in dolina Langtang

Jubilejni 25. treking v Nepal - Skupino za jesen 2022 že polnimo!!!

Malo poznana pokrajina S od Katmanduja na meji s Tibetom. Razgibana, posejana s tisočerimi dolinami in grebeni, ki se v daljavi stikajo v mogočne vršace.

Prikaži več