Vodništvo Trekingi

Triglavski narodni park

Triglavski narodni park (TNP) je edini nacionalni park v Sloveniji. Pokriva neverjetnih 83.807ha. Najvišji vrh parka, kot tudi Slovenije je Triglav s svojimi 2864m n.m., najniža točka pa reka Tolminka s svojimi 180m n.m.

Prikaži več  

PONUDBA 2023

V letu 2023 poleg vseh seminarjev in individualnih tur posebej za vas pripravljamo pestro ponudbo zanimivih trekingov!

Predprijave že tečejo! 

 

 

Prikaži več  

TREKING - KRAŠKI ROB

Poznate Slovenijo? Jaz sem bil prepričan, da jo... dokler nisem obiskal Kraškega roba.
Pravzaprav sem bil nekaj časa čisto izgubljen med množico vasic in gričev, ki si komaj zaslužijo ime vzpetina. Potem pa me je prevzelo. 

Prikaži več  

Dinara ali Sinjal - Super ferata Dinaridi

Gora Dinara v Dinarskem gorstvu. Vzhodno od Knina. Na meji med Hrvaško in BiH. Povprek, čez celoten masiv teče super ferata, dolžine 1700m, sestavljena iz dveh ferat, "Devet tornjeva" in "Vijetar s Dinare", dobro opremljena, izjemno atraktivna. Ocena C/D!!! 1000m višinske razlike in 1700m dolžine!

Primerno za zelo dobro fizično pripravljene gornike!

Predprijave že tečejo!

Prikaži več  

TREKING - SEXTENSKI DOLOMITI

V petih dneh bomo naredili enega najbolj atraktivnih trekingov v Sextenskih Dolomitih. Dobesedno objeli jih bomo. Vsak dan se bomo spopadli z eno ali dvema feratama (zavarovana pot) v znamenitih dolomitskih stenah. 

Prikaži več  

TREKING okoli Mont Blanca

REZERVACIJE za 2023 so že odprte!

Veličasten treking, zagotovo najprestižnejši v osrčju Alp, ki se lahko primerja s trekingi v Himalaji! Na naši poti "od koče do koče" (Hut to hut) na višini med 2000 in 3000m.n.m. v 6 do 10 dneh delno ali popolnoma obkrožimo enega najznamenitejših gorskih masivov v Evropi Mont Blanc! Pot poteka v treh državah Franciji, Italiji in Švici!

TULE si lahko pogledate delček poti avgusta 2022!

Prikaži več