Vodništvo Trekingi

Triglavski narodni park

Triglavski narodni park (TNP) je edini nacionalni park v Sloveniji. Pokriva neverjetnih 83.807ha. Najvišji vrh parka, kot tudi Slovenije je Triglav s svojimi 2864m n.m., najniža točka pa reka Tolminka s svojimi 180m n.m.

Prikaži več  

TREKING - KRAŠKI ROB

Poznate Slovenijo? Jaz sem bil prepričan, da jo... dokler nisem obiskal Kraškega roba.
Pravzaprav sem bil nekaj časa čisto izgubljen med množico vasic in gričev, ki si komaj zaslužijo ime vzpetina. Potem pa me je prevzelo. 

Prikaži več  

Treking Gosiakund - Langtang

Skupino za drugo pomlad (2022) že polnimo!!!

Malo poznana pokrajina S od Katmanduja na meji s Tibetom. Razgibana, posejana s tisočerimi dolinami in grebeni, ki se v daljavi stikajo v mogočne vršace.

Prikaži več  

TREKING - SEXTENSKI DOLOMITI

V petih dneh bomo naredili enega najbolj atraktivnih trekingov v Sextenskih Dolomitih. Dobesedno objeli jih bomo. Vsak dan se bomo spopadli z eno ali dvema feratama (zavarovana pot) v znamenitih dolomitskih stenah. 

Prikaži več  

Treking - Tatre, Poljska - 9-dnevno doživetje

Skupino za leto 2022 že polnimo!!!

Če bi pogledali z zadostne višine… V bistvu Tatre štrlijo kvišku sredi ničesar. V bližini ni nobene gorske verige, sama ravnina in gozdovi do koder seže pogled in še dlje. Na severni strani pogorja se razteza Poljska, na južni pa Slovaška.

Prikaži več  

Romunija - Karpati - 8 dni

Romunija... Niti ni tako daleč, pa vendar dovolj, da je zanimivo. Gradovi, samostani, stoletna mesta, ledeniška jezera in...gorovje Karpati. No, to bo zanimalo nas, ko se bomo v drugi polovici julija odpravili na krajši treking v pogorje Fagaras v centralnem delu gorovja.

Prikaži več