PREDAVANJA, TEČAJI, SEMINARJI

januar - december 1613


Za različne ciljne skupine ali posameznike imam pripravljeno vrsto zanimivih osnovnih in nadaljevalnih predavanj, ki se lahko nadgradijo s praktičnimi vajami v plezališču ali v naravi. Teoretični del gorniškega tečaja pa zaključimo s skupno turo po vaši želji!

Za posameznike ali skupine organiziram osnovne in nadaljevalne tečaje gibanja v gorskem svetu v letnih ali zimskih razmerah.

Po vaši želji lahko pripravim predavanje ali seminar s predavanjem in praktičnimi vajami o orientaciji in satelitski navigaciji. Seminar je primerna za šole v naravi, planinske šole, alpinistične šole in tečaje planinskih in gorskih vodnikov, za posameznike ali skupine, ki kolesarijo, turno smučajo ali uživajo v popotništvu.

Ne veste kako bi začeli z vzgojo mladega psa? Bi želeli, da je vaš štirinožni prijatelj dobro socializiran in bodo sosedje spet vaši prijatelji? Vam dela težavo samo določena vaja iz poslušnosti? Vam vaš pes dela kakršne koli preglavice in vas spravlja v slabo voljo? Pokličite in poizkusili bomo rešiti vašo nerešlivo težavo, ki po navadi to sploh ni! 

Vsi seminarji, tečaji ali šolanja so andragoško in didaktično odlično pripravljeni, podprti s teoretičnimi predavanji, praktično teorijo in seveda veliko prakse na terenu. 
Skupine so majhne, vsakemu udeležencu se maksimalno posvetimo. Vsi predavatelji so strokovnjaki na svojem področju, večinoma došolani v tujini. Vsi, brez izjeme se stalno samoizobražujejo in dopolnjujejo svoje znanje tako na strokovnem, kot pedagoškem področju.

Replica Handbags www.replicabagmall.com