Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Novice

8. 7. 2013: Črna gora 2013 - Durmitor in Prokletije

Raziskovanje že raziskaneg zna biti kdaj zanimivo!
Lepa naša... Že več let sem razmišljal o tem, da bi obiskal Črno goro in tamkajšnje hribe. saka ideja terja svoj čas. Nekaj logistike, upanje na ugodno vreme, par somišljenikov in odločitev je padla.

Zgodaj zjutraj smo se odpravili slabih 1000km proti vzhodu. V glavnem po avtocesti skozi Hrvaško, pa potem skozi del Bosne v Črno goro. Kljub temu, da niti ni tako daleč čas, ko smo tudi na naših mejah s sosednjimi državami čakali v kolonah in bili prepuščeni na milost in ne milost zdolgočasenemu uradniku v kučici, sem kar malo pozabil kako je to. No, pa so nas kar hitro spomnili. Predvsem vstop v Bosno je terjal nekaj živcev, izstop pa še malo več. Pogodba za najem kombija stricu ni bila najbolj všeč, predvsem en na roko narejen popravek in to, da pogodba nima štambilja, ga je najbolj motilo. In smo stali, klepetali, prišli do tega kdo koga pozna, za nami se je seveda naredila kolona, kar šefa sploh ni motilo, nazadnje je šestorček in obljuba, da ne bom nikoli več falsificiral dokumentov, vse rešilo in odpeljali smo se dalje.

FOTO:   1+2, 3, 4, 5, 6, 7

VIDEO:  1+2, 3, 4, 5, 6, 7

 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!