Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Treking Nepal - 3 prelazi, 3 vrhovi - 2018

 

07.11.- sreda

Kako sem ga težko čakal... Vrvež, smrad, odlične momote na ulici... pa seveda stisk roke prijatelja, ki me vsakič sprejme, kot bi bil del družine.
Danes je bilo na sporedu skakanje po uradih in nakup najpotrebnejših stvari, da bo jutrijšnji dan prost za pohajkovanje in oglede.


08.11.- četrtek

Tihar, tudi praznik luči, posvečen boginji Laxmi... Drena več, kot običajno, turistov sicer manj, pa zato domačih toliko več.

FOTO, VIDEO


Treking

Vedno si želim, kdo si pa ne, da bi vse teklo, kot je treba. Pa ne gre vedno po željah, hehe. Če že vse pripravim in izpeljem, kot sem si zamislil... no, potem ga pa vreme pobiksa. Prvič v dvajset letih sem doživel, da je bilo prav vsako popoldne, kdaj pa tudi čez dan, slabo vreme. Vidljivost nula, veter, pa seveda hladno ko hudič. In se je obrestovalo... večina je smrkala, kašljala itd. 

P asmo vseeno oblezli nelaj gričev in prehodili par dolin...

FOTO 1, FOTO 2, FOTO 3

VIDEO 1, VIDEO 2


 

 

 

 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!