Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Easy searcher-3 - Vadbeni center za iskanje z lavinsko žolno

Vadbeni center Easy Searcher-3 je končno v Sloveniji, najprej sem ga moral sam osvojiti, sedaj pa željno pričakuje prve vadbe željne posameznike ali skupine, da ga preizkusijo. Zato sem za vse, ki vas takšno usposasbljanje ali  vadba zanima, pripravil seminar, ki ga lahko prilagodim vašim željam glede kraja, časa in zahtevnosti izvedbe.

Vadbeni center je primeren tako za usposabljanje, kot za trening, uporaben je za vadbo iskanja iz zraka ("tarča" simulira oddajanje lavinske žolne in vsebuje RECCO odbojnik).

SEMINAR - uporaba in vadba iskanja zasutih v snežnem plazu

Seminar bo pripravljen glede na število udeležencev in bo vseboval vse faze uporabe žolne od pregleda naprave, namestitve in vklopa, kontrole naprave, skupinskega navskrižnega testa, do bolj ali manj zahtevnega iskanja na poligonu.

Zahtevnost seminarja bomo prilagodili želji in zmožnosti skupine. Priporočljivo število udeležencev je do deset. S tem bomo zagotovili optimalen prenos znanja in zagotovili vsem zadostno število ponovitev praktične vadbe. Seveda lahko seminar nadgradimo še z vajo skupinskega sondiranja in odkopavanja žrtve. Priporočam predhodno teoretično pripravo, da praktično delo laže steče.

Trajanje seminarja bomo prilagodili glede na vašo željo in vsebino. Seminar lahko vključite v vaše redno usposabljanje, lahko pa en večer in dopoldne namenite samo temu. Zaradi preprostosti namestitve in uporabe lahko Easy searcher-3 uporabimo tudi v urbanem okolju, na športnem igrišču, na pobočju nad mestom, da je le dovolj snega, ki omogoča izvedbo.

Za skupine, ki menijo, da je njihovo znanje zadovoljivo, pa je center na voljo za preizkuse, morda zaključna "tekmovanja" na taborih, tečajih, šolah v naravi, alpinističnih šolah, raznih usposabljanjih PZS, SV itd.

Pokličite in povejte vaše želje!

Klemen

 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!