Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Galerija

15. 12. 2017: Združenje planinskih vodnikov Slovenije

V Slovenskem Planinskem Muzeju v Mojstrani je včeraj v krogu prijateljev in zanesenjakov ter v prisotnosti podžupana občine Kranjska gora gospda Bogdana Janše in predsednika ZGVS Mitje Šorna potekal ustanovni občni zbor Združenja planinskih vodnikov Slovenije.

V sproščenem pa vendar delavnem vzdušju smo si zastavili smele naloge za prihodnje. Ta trenutek so v slovenskem prostoru štirje vodniki z licenco IML. Šolanje so opravili v tujini. 
Kot smo zapisali v ustanovno listino je Združenje ustanovljeno  z namenom, da v slovenski prostor pripelje mednarodno organizacijo UIMLA in zagotovi izvajanje šolanja po normativih mednarodne organizacije UIMLA, ki je ena od dveh krovnih organizacij, ki v svetu združujeta profesionalne vodnike, ki lahko vodijo v gorskem svetu. Ob tem imamo prvenstveno v mislih dvoje: v slovenskem prostoru ponuditi kvalitetno uslugo domačim in tujim gostom in drugič, v dolgoročnem planu imamo željo, da se to delo prizna kot poklic oz. nacionalna poklicna kvalifikacija.
S trdim delom in podporo sorodnih organizacij ter širše družbe nam bo zagotovo uspelo.

Hvala vsem za dosedanji trud in podporo.

 
 
 
Bogdan in Mitja
Brez slovenskih dobrot ne gre...
 
Skupinska
 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!