Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Galerija

18. 10. 2011: IKAR 2011 - Are, Švedska - mesto

Kongres IKAR se je tokrat odvijal na Švedskem, toćneje v znanem turističnem kraju Are v pokrajini Jamtland. Relativno mala vasica, ki v glavnem živi od turizma. Obkrožena s smućišči, posejana s trgovinami in hoteli je pravi smučarski center. Kljub enemu samemu hribu,1420m visokemu Areskutan-u so tu gostili kar nekaj svetovnih prvenstev v smučanju in drugih zimsko-športnih disciplinah.

Preko 280 udeležencev iz večine držav članic se je zbralo v tem skandinavskem mestu, slabih 350 km južnood polarnega kroga. Značilne lesene zgradbe, vse naokoli redko poraščena ravnina, obilica jezer in rek... Cestna povezava je dobra, tudi z železnico so povezani daleč na sever ter na zahod do norveških većjih mest. Da bo hladno smo pričakovali, žal pa nas je ves čas spremljal dež in sneg. Izredno zasoljene cene te odvrnejo od marsikaterega obiska trgovine ali lokala.

Zaradi slabega vremena so posnetki oz. video prispevki žalslabše kakovosti.

 Prikaži video
 
Čez švicarske Ape
Arsekutan - 1420m
 
 
Dnevna in...
 
...nočna izdaja
 
 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!