Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Galerija

8. 11. 2009: Preizkus za vodnike MERP KZS - 2009

Spet se je dogajalo! Enota reševalnih psov pri KZS je organizirala še zadnjo preizkušnjo za bodoče člane MERP. Delovišče so uredili na deponiji lesa, lesnih odpadkov in žagovine tovarne SVEA v Zagorju ob savi. Skrivališča so uredili globoko v žagovini, sredi ivernih plošč ali pod kupom hlodovine. Da vse ni bilo tako preprprosto je svojo vlogo odigrala živa kokoš skrita sredi dvorišča, tu in tam ji je izdatno pomagal domači maček, ki se je kljub množici psov mirno sprehajal po svojem teritoriju.

Začeli smo še v mraku, a vsaj padalo ni. Pa ni bilo treba dolgo čakati. delovišče se je spremenilo v spolzko drsalnico, si pa na mehko padel, ker je blato ublažilo pristanek. Tudi naloga iz vrvne tehnike  je bila zaradi vlažne in tudi sicer dokaj umazane jeklene konstrukcije dokaj zahtevna. Vsi, brez izjeme, so brez opozorila, najprej naredili vrvno ograjo in šele nato nadaljevali z nalogo.

 Prikaži video
 
Eni takole...
 
...drugi pa...
navsezgodaj, za ogrevanje
 
Le kaj si misli?
 
Mehak pristanek
 
Še lastnik
Znajt se je treba
 
Delovišče na deponiji tovarne SVEA
 
 
 
Ti, a je Martinovo?
 
 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!