Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Galerija

2. 8. 2007: Sedmera jezera in Komna malo drugače

Zadnjič sem si v mislih obljubil pa še sam ne čisto verjel. Pa se je točno tako zgodilo. S pravo sprehajalno hitrostjo smo z nizozemsko družino opravili lep izlet. Iz Savice proti Komni, mimo Črnega jezera do koče pri Sedmerih jezerih, popoldan še obisk "Ledvice", naslednji dan pa v pravem nalivu skozi močvirja Lopučnice na Komno in popoldan navzdol k izviru Savice.

Čudovit družinski izlet! Najznamenitejša jezera v Sloveniji, ležijo na nadmorski višini 1700m. Tura je nezahtevna, primerna za vse, tudi za družine in starejše ljudi. Za zahtevnejše lahko turo podaljšamo in se povzpnemo še na najvišji vrh julujskih alp, Triglav. Trajanje dva ali tri dni. Najprimernejši čas junij do september.

Za vse nadaljnje informacije pokličite 041 603 130 ali pišite info@volontar.net

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!