Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Galerija

7. 5. 2009: Turni smuk - Sonnblick

Ja, vem, dolgo že nisem nič dodal, napisal, objavil. Upam, da razumete, da tu in tam kaj malega storim samo zase. Deževne dni sem izkoristil za dokončanje seminarja o praktični uporabi GPS, sončne pa za potepanja in mojo Sito. Tudi Trenta je prišla na vrsto, pa smuk v Drevesnico in še kaj.

H galeriji ni kaj dosti dodati. Če pri dostopu plazovi ne bi poskrbeli za kupe vejevja na cesti bi bilo že prav kičasto. Saj na momente je res bilo. Veter se je umiril, sonce je žgalo, ljudi malo...

Prijazni metereolog je postavil pol litrsko skodelico čaja na mizo. Dve, tri smo rekli in se poslovili. Sneg izpred par dni je  malo popestril smuko, sicer pa se da še vedno pripeljati do zgornje rampe. Pred leti zapuščeni Ford je še vedno mirno parkiran, kjer so ga pustili takrat.

 Prikaži video
 
Veliki Klek
 
Vreme ni obetalo
 
Se zgodi...
Sonce vabi
 
No, a ni kičasto?
 
Avstrijski Triglav
 
Proti severu
 
Avstrijska Kredarica
Smučišče Molltal
 
Metereološka sobica
 
Vende
 
Umetnina
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!