Pravno obvestilo     english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Galerija   Video   Koristne povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Galerija

19. 2. 2012: Seminar za vodnike PZS - Zelenica 2012

Kot kaže Dom na Zelenici postaja moj drugi dom. Letošnjo zimo sem bil že nekajkrat tam na raznih tečajih in vajah, izpitih. Tokrat smo v dnevu in pol izpeljali seminar za vodnike PZS v zimskih razmerah.

V dokaj veliki skupini, preveliki za res kvalitetno delo, so se nabrali vodniki iz cele Slovenije. Popoldne in večer je poleg nekaj malaga teorije zaznamoval še orientacijski pohod v oteženih razmerah. Sicer je bila noč jasna in ne preveč mrzla, kar ni preveč oteževalo izvedbe, zato pa je svež sneg poskrbel za dobro rekreacijo. Naslednji dan pa smo na bližnjih strminar ponovili sidrišča v snegu in se naučili manevrov s katerimi lahko pomagamo vodenemu čez zahtevno mesto.

 Prikaži video
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!