Pravno obvestilo   tiskaj  english language
 All around
 Domov   Prosti čas   O meni   Novice   Članki   Poročila   Foto   Video   Povezave   Kontakt   
03. ProstiČas

Traditional treks

10% POPUST! 10% POPUST! 10% POPUST! 10% POPUST!

Po dobrem desetljetju, vsakoletnih obiskov Nepala in tamkajšnjih gora, si upam trditi, da nekaj malega vem o tukajšnjem turizmu in turističnih agencijah. Teh je samo v Katmanduju nekaj sto! Kako izbrati pravo, kje bodo razumeli naše želje, preprosto, kje bo najbolje poskrbljeno zame?

V bistvu bi rad priporočil prijatelja, ki vodi eno od stotnije agencij, ki vse trdijo, da so najboljše.
Mr. Chhabi, šef agencije, ni edini, tudi ne najboljši, ampak Slovence pa spoštuje in ceni, predvsem pa pozna vse naše muhe in potrebe.

Vsa leta že sodelujem z njim brez najmanjših zapletov. Večina Slovencev gre "skozi njegove roke". Preprosto, razume nas. Morda tudi zato, ker je pred dvema letoma obiskal Slovenijo in smo ga znanci in prijatelji cel mesec vlačili naokoli, od Prekmurja, do Bovca, Bleda in celotnega primorja.

Torej, če se odločite potovati v Nepal v lastni režiji, če menite, da potrebujete nekoga v Katmanduju, ki bo za vas, še preden prispete v mesto, postoril nešteto malenkosti, pridobil dovoljenja, uredil transporte itd, potem vam priporočam gospoda Chhabija in agencijo TRADITIONAL. Pokličite me ali mi napišite mail, rad vam pomagam pri izbiri potovanja in drugih malenkostih, ki so nujne pri pripravi takšne poti.

Ob prvem kontaktu z agencijo povejte, da ste do povezave prišli preko mojega spletišča, to vam zagotavlja takojšen 10% POPUST!

 
Povezava: http://www.traditional-treks.com/
 Prikaži fotogalerijo
 
 
Pravno obvestilo
Vse pravice pridržane © Klemen Volontar, razen ko je drugače navedeno.
Reproduciranje vsebine iz teh strani je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem avtorja prispevkov.
Avtor ne odgovarja za izjave in mnenja drugih avtorjev, zapisanih v komentarjih. Vsebine v komentarjih, ki kršijo zakonodajo ali dobre običaje, ki veljajo na spletu, bodo umaknjene brez navajanja razlogov ali obvestilom avtorja.
Vsebina na spletnih straneh lahko vsebuje gradivo, katerega avtorska pravica je lahko tudi last tretjih oseb, takrat je to izrecno označeno z navedbo virov ali citiranjem.
 
 
Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba,
takrat boste ugotovili, da denarja ne morete jesti!